Algemene gegevens

Staanplaatsen: 165
Huuraccommodaties: 43
Kampeerterrein: 5,5 ha

Camping La Bretonnière

Camping La Bretonnière in Saint-Julie-des-Landes is een landelijke camping met zwembad in op het platteland van de Vendée op 10 minuten het strand. Op 2 km ligt het dorp Saint-Julien-des-Landesen met verschillende winkels en op 3 km ligt het meer van Jaunay. La Bretonnière is voorzien van bomen, struiken en bloemen en ideaal als vertrekpunt voor het ontdekken van een de fraaie landschappen via 800 km fietspaden. De camping op een boerderij biedt ruime en rustige kampeerplaatsen met voldoende schaduw. Daarnaast kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod huuraccommodaties. Van ingerichte safaritenten tot compleet ingerichte chalets. Op de camping zijn 2 zwembaden met UV-bescherming en wellness, speeltoestellen en animatie voor de kinderen (met Nederlandse begeleiding), een jeu de boules baan en een sportveld. Bovendien kunt u vissen in het aangrenzende meer.

Vakantie in de Vendée aan zee

Camping La Bretonnière is het ideale vertrekpunt om deze prachtige streek te ontdekken. Dit kan te voet over de wandelpaden en per fiets met meer dan 1.000 km aan fietspaden of met de auto. U kunt in een boot door het labyrint van het moerasgebied Marais Pootevin varen en de zoutmoerassen ontdekken. De maritieme sfeer in Les Sables d’Olonne proeven en een bezoek brengen aan het kasteel van Barbe Bleu. Half augustus is hier het spectaculaire vuurwerk boven Lac de Jaunay. Het Lac de Jaunay ligt op 3 km. Daarnaast kunt u de Passage du Gois, de weg nar het eiland Noirmoutiers, die bij eb droogvalt bekijken. Op 17 km ligt de pittoreske en charmante vissershaven Saint-Gilles -Crois-de-Vie. Genoeg te doen!

We hebben een aantal opties voor Camping La Bretonnière voor je op een rijtje gezet:

Camping La Bretonnière

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Julien-des-Landes

85150 Saint-Julie-des-Landes

+33 (0)2 51 46 62 44
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.