Algemene gegevens

Staanplaatsen: 137
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 3 ha

Camping les Mizottes

Camping les Mizottes is een kleine gezellige camping in de Pays de la Loire (Vendée) met zwembad op 5 minuten van de zandstranden aan de Atlantische kust in de Vendée. Deze rustige groene camping ligt aan de rand van een dorpje en biedt afgebakende kampeerplaatsen en volledig ingerichte huuraccommodaties bestaande uit mobilhomes en stacaravans met een capaciteit tot 8 personen. De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin, de kids club en op het sportterrein van camping Les Mizottes. Waterplezier is er voor jong én oud in het verwarmde binnen – en buitenzwembad met peuterbad. De camping organiseert regelmatig verschillende sport- en spelactiviteiten, wandeltochten in de prachtige omgeving en thema-avonden. Voor de kleine boodschapjes of een hapje of een drankje kan men terecht bij de campingwinkel en bar van camping Les Mizottes. Heeft u geen zin om te koken, dan bieden de snackbar of pizzeria vast uitkomst.

Kleine camping in de Vendée

Camping Les Mizottes ligt aan de rand van het dorpje Saint-Michel-en-l’Herm en op 5 min. afstand van de prachtige zandstranden van l’Aiguillon-sur-Mer en haar pittoreske haventje, winkeltjes, lokale markt en restaurants. De bekende kustplaatsen les Sables d’Olonnen en L a Rochelle zijn met nog geen uur rijden te bereiken en zijn zeker het bezoeken waard. Ontdek de Vendée te voet of op de fiets. Rondom camping Les Mizottes zijn meerdere wandelroutes en fietsroutes mogelijk. Heeft u zelf geen fiets bij u, dan kunt u deze gemakkelijk op de camping huren. Voor cultuur bezoekt u de Abdij van Saint-Michel-en-l’Herm of het museum André Deluol. Op iets meer dan een uur rijden ligt het thema-attractiepark le Puy du Fou, waar de tijd heeft stilgestaan, en is met haar vele animaties hét niet te missen uitje voor jong en oud.

Camping Les Mizottes

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Michel-en-l'Herm

41 rue des Anciens Quais, 85580 Saint-Michel-en-l’Herm

+33 (0)2 51 30 23 63
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.