Algemene gegevens

Staanplaatsen: 81
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 30 ha

Camping du Lac de la Chausselière

Camping du Lac de la Chausselière met verwarmd zwembad en een eigen meertje ligt in La Guyonnière aan de Atlantische kust van de Vendée. Het attractiepark Le Puy du Fou ligt om de hoek. De ruimtelijke opgezette, rustige camping biedt kampeerplaatsen en volledig ingerichte huuraccommodaties waaronder stacaravans, chalets en lodgetenten.

De comfortabele chalets en de nieuwe lodgetenten hebben uitzicht op het meertje van 14ha waar gekanoëd en gevist kan worden. De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin, het verwarmde zwembad, op de trampoline, en op de sportterreinen. Camping du Lac de la Chausselière organiseert regelmatig verschillende sport- en spelactiviteiten, wandeltochten in de prachtige omgevingen thema-avonden.

Voor de kleine boodschapjes, vers brood en streekproducten kan men terecht bij de campingwinkel van camping du Lac de la Chausselière, of drink een drankje in de gezellige (snack)bar.

Camping du Lac de la Chausselière, kamperen in de Vendée

Rondom de camping zijn meerdere wandelroutes mogelijk. Het is tevens mogelijk vanuit de lucht de Vendée te ontdekken; op steenworp afstand kan een ballontocht gemaakt worden.

Het thema-attractiepark le Puy du Fou, waar de tijd heeft stilgestaan, is met haar vele animaties hét niet te missen uitje voor jong en oud. Of ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Kasteel de Barbe Bleue. En kom meer te weten over de geschiedenis van de Vendée in het Memorial van de Vendée.

Op slechts 30 autominuten ligt het fleurige stadje Trentemoult met haar typische gekleurde vissershuisjes. Struin over de lokale markt en proef van de lokale visvangst zoals oesters, garnalen en tong.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Flower Camping du Lac de la Chausselière bij:

Flower Camping du Lac de la Chausselière

Frankrijk Pays de la Loire Vendée La Guyonnière

Route des Herbiers, 85600 La Guyonnière

+33 (0)2 51 41 98 40
Engels, Frans
het hele jaar

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.