Algemene gegevens

Staanplaatsen: 554
Kampeerterrein: 12 ha

Camping Club Le Trianon in Olonne-sur-Mer

Camping Club Le Trianon in Olonne-sur-Mer is een vijfsterren familiecamping in de Vendée aan de Atlantische Oceaan in de Pays-de-la-Loire. Een luxe camping met veel animatie en een mooi zwemparadijs voor jong en oud. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor campers, tenten en caravans. Daarnaast kunt u ook stacaravans en ingerichte tenten huren op deze camping. Drink een verfrissend drankje of cocktail aan de bar en eet een lekkere crêpe met suiker. Verder is er ook een restaurant en een campingwinkel.

U hoeft zich geen moment te vervelen op camping Club Le Trianon. Het grote waterparadijs heeft een binnenbad en een buitenbad. Voor kinderen zijn er verschillende waterglijbanen en een peuterbad voor de allerkleinsten. Ontspannen kan in de spa met sauna en jacuzzi. In het hoogseizoen organiseert de camping activiteiten en animatie voor het hele gezin. Zo kunt u er fitnessen, tennissen en jeu de boules spelen.

Familiecamping Club le Trianon in de Vendée

Camping Club Le Trianon ligt vlakbij Sables d’Olonne en de prachtige zandstranden aan de kust. In het water kunt u surfen, waterskiën en natuurlijk zwemmen. Voor een gezellig dagje uit gaat u naar Grand Parc du Puy du Fou, een historisch attractiepark. Ontdek de prachtige natuur en geweldige uitzichten in de Vendée en maak lange wandelingen of mooie fietstochten.

Camping Club Le Trianon

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Olonne-sur-Mer

95 rue du Maréchal Joffre, 85340 Olonne-sur-Mer

+33 (0)2 53 81 70 00
Engels, Frans
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.