Algemene gegevens

Staanplaatsen: 118
Huuraccommodaties: 39
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Le Nid d’Eté

Camping Le Nid d’Eté is een gezellige camping met zwembad met schuifdak gelegen op 3km van de Atlantische kust in de Vendee. Deze nette groene camping biedt afgebakende kampeerplaatsen en huuraccommodaties met volledig ingerichte stacaravans met een capaciteit tot 6 personen. Een fijne camping voor zowel een kort of lang verblijf. Camping Le Nid d’Eté heeft vele faciliteiten voor het hele gezin. Zo is er een gevarieerd animatieprogramma bestaande uit sport- en spelactiviteiten en entertainment. En in het mooie met zwembad met schuifdak is er heel wat waterpret voor jong en oud. Tussen al deze activiteiten door blijft er voldoende ruimte voor rust en ontspanning; iets wat hoog in het vaandel staat bij de sympathieke campingleiding. Niets is fijner dan een lekker vers stokbroodje of croissantje bij het ontbijt; deze vindt u dagelijks in de campingwinkel van Le Nid d’Eté. Hier vindt u overigens ook de nodige boodschapjes. In de snackbar vindt u afhaalmaaltijd of geniet van een ijsje of een drankje in de bar.

Familiecamping Le Nid d’Eté in Olonne sur Mer

Camping Le Nid d’Ete is rustig gelegen in het plaatsje Olonne sur Mer, op steenworp afstand van de bekende badplaats Les Sables d’Olonne met haar vele mogelijkheden op het gebied van cultuur, sport, animatie, natuur, winkels, en restaurants. Vanaf de camping zijn vele wandel- en fietsroutes om de prachtige kustlijn te ontdekken. Voor de golfliefhebbers is er vlakbij een golfbaan met 18 holes. Voor de culturele uitstapjes bezoekt u het eiland Ile de Noirmoutier met haar verschillende (vissers)havens en het Kasteel van Noirmoutier. Ontdek hoe er al sinds de 5de eeuw zout gewonnen wordt uit zeewater op de zoutwinningsvelden. Flaneer over de lokale avondmarkt van St Gilles-Croix-de-Vie en ontdek de lokale culinaire specialiteiten. Een echte aanrader voor jong en oud is een dagje naar het thema-attractiepark le Puy du Fou, waar de tijd heeft stilgestaan.

Bekijk de prijzen van Camping Le Nid d'Eté bij een van onze partners:

Camping Le Nid d’Eté

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Olonne-sur-Mer

2 rue de la Vigne Verte, 85340 Olonne-sur-Mer

+33 (0)2 51 95 34 38
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.