Algemene gegevens

Staanplaatsen: 160
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Belle Étoile

Camping Belle Étoile is een gastvrije familiecamping in Normandië op 20 meter van de zee en het fijne zandstrand bij in Gouville-sur-Mer. Naast genieten in de zee, vermaakt u zich ook uren in het verwarmde zwembad en kunnen visliefhebbers zich helemaal uitleven. Springen en spelen op een groot springkussen is de droom van elk kind. Elke week wordt er een gigantisch springkussen opgezet op Camping Belle Étoile voor kinderen om zich uit te leven. Daarnaast is er in juli en augustus speciale animatie voor kinderen en jongeren. Voor volwassenen zijn er dansavonden, cabaretvoorstellingen, lotto en jeu de boules toernooien.

Vakantie in Normandië

Camping Belle Étoile is een een uitstekende plek voor visliefhebbers. Op zoek naar oesters, mosselen en natuurlijk een hengeltje uitgooien in het water. Waterliefhebbers kunnen in dit deel van Normandië zeilen, surfen en van andere watersportactiviteiten genieten. Bezoek tijdens uw campingvakantie de Mont-Saint-Michel en de eilandjes langs de kust. Het plaatsje Gouville-sur-Mer is het land van de oesters. Tevens kunt u in de omgeving paardrijden, naar de dierentuin en Normandische dorpjes bezoeken. Op een paar kilometer van camping Belle Étoile kunt u tennissen of golfen. Ook staat paardrijden en minigolf op het programma. Kortom, een zeer veelzijdige vakantie in Normandië.

We hebben een aantal opties voor Camping Belle Étoile voor je op een rijtje gezet:

Camping Belle Étoile

Frankrijk Normandië Manche Gouville-sur-Mer

50 rue beau rivage, 50560 Gouville-sur-Mer

+33 (0)2 33 47 86 87
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.