Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 0,5 ha
Hoogte: 100 m

Camping Chez Philipaud

Camping Chez Philipaud in Montmérac is een kleine natuurcamping in het departement Charente in de Franse regio Nouvelle-Aquitaine. Op deze rustige mini-camping, gelegen in een ruim opgezette boomgaard, heeft u de keuze voor een plaats in de zon of (half)schaduw. U kunt genieten van het zwembad (5 x 10 meter) met ligstoelen, van de heerlijke maaltijden ‘s avonds in de brasserie met terras en van de prachtige omgeving met zonnebloemen en wijngaarden. Met WiFi. Het sanitairgebouw is ruim opgezet. Voor de kleintjes is er een speeltuintje. Strand, steden en rivieren zijn bereikbaar voor dagtrips. Kampeerplaatsen o.b.v. Huisdieren gratis, alleen na overleg en indien aan de lijn en geen overlast voor anderen. Voor de tent (zie hieronder) zijn toeristenbelasting en elektra inbegrepen. Schoonmaakkosten € 15 of zelf schoon achterlaten. Net buiten de camping zijn bovendien nog 2 vakantiewoningen te huur.

Kamperen in de Charente

In de omgeving is veel te beleven, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Op sportief of cultureel gebied, maar ook kunt u heerlijk genieten langs de oevers van de Charente, watersporten of naar de kust van de Atlantische oceaan. Steden als Bordeaux, Cognac en Angoulême zijn goed bereikbaar. Ook zijn er veel mooie dorpjes te bezichtigen. De eigenaren hebben voldoende materiaal in huis om u wegwijs te maken op basis van uw wensen. Maar gewoon lekker van de rust genieten is ook een prima optie. Fietsen kunnen gehuurd worden en op de camping bezorgd / opgehaald. Naast al deze mogelijkheden wordt er wekelijks (of vaker, indien gewenst) door de eigenaar een excursie georganiseerd naar het plaatselijke wijn- en cognachuis. In uw eigen taal legt hij uit hoe het proces van druif tot cognacfles verloopt. U ziet de stokerij en de opslag en natuurlijk is er een proeverij.

We hebben een aantal opties voor Camping Chez Philipaud voor je op een rijtje gezet:

Camping Chez Philipaud

Frankrijk Poitou-Charentes Charente Lamérac

Chez Philipaud, Lamérac, 16300 Montmérac

+33 (0)5 45790636
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.