Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 48

Camping De La Motte

Camping De La Motte in Vendrennes is een middelgrote camping met een zwembad in de Vendée in de regio Pays De La Loire. De 4 sterren camping verhuurt stacaravans en comfortabele chalets die allemaal zijn uitgerust met een televisie. Daarnaast zijn er grote staanplaatsen voor je tent, caravan of camper. Camping De La Motte beschikt over een snackbar, wasserette, droger, speeltuin, sportterrein, jeu de boules baan en de camping biedt elke ochtend brood aan. Daarnaast is er een animatieprogramma in het hoogseizoen en kan je genieten van het prachtige waterpark. Het park bestaat uit 2 verwarmde zwembaden, een binnenbad met drie waterglijbanen en een spa. Voor de vissers onder ons is er een privévijver waar je heerlijk in kan vissen.

Ontdek de Vendée

Rondom Camping De La Motte is genoeg te doen. Zo is er een heel leuk doolhof bij de camping in Vendrennes en kan je heerlijk wandelen in het park Tépacap Vendée. Deze activiteiten zijn: Lasergamen, boogschieten, paintballen en nog veel meer. Daarnaast kan je tal van watersporten beoefenen, zoals vissen, boomklimmen, wandelen, paardrijden, mini-golfen, picknicken en spelen in de speeltuin.

We hebben een aantal opties voor Camping De La Motte voor je op een rijtje gezet:

Camping De La Motte

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Vendrennes

La Motte, 85250 Vendrennes

+33 (0)2 51 63 59 67
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.