Meer foto's

Camping de la Vallée de l’Indre

Camping de la Vallée de l’Indre in Montbazon is een kleinschalige camping met zwembad, gelegen in het departement Indre-et-Loire. Sinds 2020 heeft de camping een nieuwe eigenaar. Julie en Lionel heten u van harte welkom op hun natuurcamping. De camping in de Indre-vallei biedt u een vakantie in een bosrijke omgeving, met aan de voet van de camping de rivier de Indre. De camping bevindt zich in het hart van een park van 10 hectare en 10 minuten ten zuiden van de karakteristieke stad Tours. Kom en geniet van de rust van de Indre en breng een ontspannende vakantie door met familie, vrienden of als koppel in een rustgevende omgeving. De camping ligt op maar 5 minuten lopen van het centrum van het dorp Montbazon, waar veel winkels zijn. De geografische ligging van de camping laat u schitteren in een regio die veel culturele en sportieve activiteiten biedt: bezoekjes aan kastelen, recreatieparken, natuurreservaten, het ontdekken van onze wijngaard en onze gastronomie en mooie wandelingen.

Vakantie in de Indre-et-Loire

Het dorp Montbazon staat bekend om zijn fort, een mythische plaats met zijn opnieuw opgebouwd middeleeuws dorp, zijn gevechten en zijn vele ambachtslieden uit die tijd. Het is ook een ideaal vertrekpunt voor mooie wandelingen, te voet, te paard, met de fiets en zelfs op het water. Het is ook een kruispunt van de Indre à Vélo en de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. In de regio zijn er ook veel kastelen omgeven door prachtige bossen, waar je met een gerust hart kunt wandelen en overblijfselen uit het verleden kunt ontdekken.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping de la Vallée de l’Indre op de campingwebsite of bij een van onze partners:

Camping de la Vallée de l’Indre
Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Montbazon

parc la Grange Rouge, 37250 Montbazon

Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe