Camping de Tournon HPA

Camping de Tournon HPA in de Ardèche is een aangename camping aan de oever van de Rhône in het centrum van het gezellige dorpje Tournon. Deze eenvoudige camping biedt kampeerplaatsen en ingerichte huuraccommodaties met mobilhomes geschikt tot 6 personen. De camping is geschikt voor mindervaliden. De camping is prima voor een kort verblijf of voor vakantiegangers die op zoek zijn naar de rust van de natuur. Er zijn enkele faciliteiten zoals tafeltennis en recreatieruimte op camping de Tournon HPA aanwezig. Voor de kinderen zijn er een paar speeltoestellen. Camping de Tournon HPA ligt aan de rivier de Rhône en is daarmee een mooi vertrekpunt voor een tocht per kano of kajak. De jachthaven en kano- en kajakbasis liggen naast de camping. De camping biedt fietsenverhuurmogelijkheden. Voor de boodschapjes kunt u terecht in het historische stadje Thonon met vele winkeltjes, restaurantjes en gezellige terrasjes.

Vakantie in de Ardèche

De Ardèche is een prachtige omgeving om te voet, per fiets of per boot te ontdekken. Maar ook over het spoor per Vélo-Rail; met een vertrek van Boucieu le Roi daalt u in een speciaal aangepaste ‘spoor’fiets 12 km af over het oude spoor van Mastrou. Voor cultuur bezoekt u het kasteel-museum van Thonon. In Ardèche Miniature vindt u de soort van Madurodam van de Ardèche. Bezoek de vele pittoreske Franse dorpjes met de typische stenen huizen en smalle straatjes. Sommige dorpjes mogen zelfs het etiket ‘mooiste dorpje’ van Frankrijk dragen. Slenter over de lokale markten en proef van de regionale lekkernijen.

Overige information van deze accommodatie

Camping De Tournon HPA
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Tournon-sur-Rhône

1, Promenade Roche Defrance, 07300 Tournon-sur-Rhône

Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe