Algemene gegevens

Staanplaatsen: 57
Huuraccommodaties: 9

Camping des Alouettes

Camping des Alouettes in Cognac-la-Forêt ligt in het regionale natuurpark Périgord-Limousin op 25 km ten westen van Limoges. Hier kunt u genieten van een heerlijk stuk Frankrijk, waar rust, ruimte, natuur en gastvrijheid vanzelfsprekend zijn. Door de ontspannen sfeer op de camping zult u zich snel thuis voelen. Bij ons staat voorop dat u een onbezorgde vakantie heeft en volop kunt genieten van al het moois, dat deze streek te bieden heeft. Huur een ruime kampeerplaats of een van de mooie mobile homes op het kampeerterrein.

Kamperen in de Haute-Vienne

De prachtige omgeving van het regionale natuurpark kan direct vanaf de camping verkend worden via gemarkeerde wandelpaden. Ook kunt u met de fiets op pad over de landelijke wegen. Of met de auto naar een van de vele bezienswaardigheden. Vergeet niet af en toe te stoppen onderweg om te genieten van het landschap en de natuur. Een keertje geen zin om zelf te koken na een lange dag weg? Schuif dan aan bij de table d’hôtes op de camping. Gezellig met elkaar eten en de dag bespreken, een leuke ervaring tijdens je vakantie.

We hebben een aantal opties voor Camping Des Alouettes voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €10,40 €10,40 €14,30 per dag
Ingerichte tent €230 €230 €230 per week
Mobile home €310 €310 €310 per week
Mobile home €340 €340 €340 per week

Camping Des Alouettes

Frankrijk Limousin Haute-Vienne Cognac-La-Forêt

1, Les Alouettes, 87310 Cognac-la-Forêt

+33 05 55 03 26 93
Engels, Frans
mei - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.