Camping Les Saules

Camping Les Saules in Sussac is een kleine camping ten zuidoosten van Limoges in het groene hart van Frankrijk in de Haute-Vienne in de Limousin. De camping is gebouwd rondom een oude boerderij en straalt een en al charme uit. De ruime en vlakke kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U kunt kiezen uit een plekje in de zon of juist in de schaduw. Het merendeel van de kampeerplaatsen beschikt over een elektriciteitsaansluiting. Enkele plekken zijn geschikt voor mindervaliden net als het sanitair dat makkelijk toegankelijk is. U kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats. De boerderij is de ontmoetingsplek om de camping waar u gezellig een drankje kunt doen in de bar. Op het terras heeft u de beschikking over WiFi. Op camping Les Saules ligt een zwemmeertje dat wordt gevoed door bronwater. Op het zandstrand kunt u lekker luieren terwijl de kinderen plonzen in het water. Tweemaal in de week worden er leuke avonden georganiseerd aan de lange tafel voor de boerderij. Zo kunt u op donderdag genieten van een Aziatisch maal en op zaterdag komt er een Europees menu op tafel. Ook kunt u tweemaal per week een maaltijd afhalen. De camping organiseert verschillende excursies en er is eenmaal per wee een kampvuur.

Kamperen in de Haute-Vienne

Rondom camping Les Saules vindt u een prachtige omgeving met veel bloemen en dieren. Vergeet ook niet om ’s nachts naar de prachtige sterrenhemel te kijken. Omdat de omgeving heuvelachtig is, is het ook een ideale plek om te mountainbiken. Op de top van de Mont Gargan staat een ruïne van een kapel dat een bezoekje waard is. In Le Vigen vindt u een dierenpark met 600 verschillende dieren, le Parc du Reynou.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Saules voor je op een rij gezet:

Camping Les Saules
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Haute-Vienne Sussac

87130 Sussac

Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Kleine familiecamping

    Het is ons overkomen, we (Laura, Michel, Adem en Levi) zijn meteen gevallen voor de prachtige uitstraling en de warmte van camping Les Saules in Sussac. Voorheen was dit een nudistencamping met een ligging in een waar paradijs in de Haut Vienne. Samen met onze twee kinderen willen we dit paradijs in ere houden, maar dan nu als zogenaamde ‘kleedcamping’. Vanaf mei 2018 heten wij u dan ook van harte welkom op deze kleine familiecamping met 40 plaatsen voor tenten en caravans.
    De camping werd voorheen op ZOOVER op 9.4 gewaardeerd en wij willen deze score graag behouden of zelfs overtreffen. Alle voorzieningen treft u aan in de Franse authentieke uitstraling. Er is genoeg te doen zoals zwemmen in een heerlijk groot meer, er is een tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, volleybalveld en badmintonveld.
    Op Les Saules zult u zich wanen in de natuur met veel bloemen en dieren, zoals vroedmeesterpadden, salamanders, smaragdhagedissen, kolibrievlinders en ijsvogels. ‘s Nachts kunt u genieten van de adembenemende sterrenhemel en hoort u de uilen roepen. U en uw gezin zal heerlijk tot rust komen.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe