Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 380 m

Camping La Nozillière

Camping La Nozillière in Marval-Milhaguet is een kleine charmante familiecamping, te midden van het Parc Naturel Régional Périgord Limousin. Dit ligt op de grens van de Haute-Vienne en de Dordogne. Op de camping vindt u 20 zeer ruime kampeerplaatsen. Er is de mogelijkheid tot het huren van een safaritent tot zes personen. De camping ligt rondom de 19e eeuwse boerderij die is gebouwd in de streek met het zo kenmerkende natuursteen. Naast de boerderij ligt de comfortabele gîte geschikt voor vier personen. De camping is van verschillende faciliteiten voorzien. Neem bijvoorbeeld tijdens de warme zomerdagen een verfrissende duik in het zwembad. Ook is er een ontbijtservice waar u een dag van te voren uw ontbijt kunt bestellen. Deze camping is ideaal voor rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen.

Kamperen in de Haute-Vienne

De camping ligt in een natuurrijk, heuvelachtig gebied met veel bossen. In de directe omgeving vindt u prachtige natuur en cultuur waaronder ongerepte eiken- en kastanjebossen. Ook is er een belangrijke kastelenroute te vinden. Er zijn talloze mogelijkheden voor sport- en familieactiviteiten zoals: recreatiemeertjes in de nabije omgeving, een klimpark en een dierentuin voor de kids. Er de mogelijkheid tot het beoefenen van verschillende sporten zoals golf, vissen, wandelen en fietsen. Op de grens van de Haute-Vienne en de Dordogne tref je een heerlijk klimaat en een betoverend landschap met authentieke dorpjes.

We hebben een aantal opties voor Camping La Nozillière voor je op een rijtje gezet:

Camping La Nozillière

Frankrijk Limousin Haute-Vienne Marval-Milhaguet

L’Age de Milhaguet, 87440 Marval-Milhaguet

+31 (6) 53 25 73 40
Engels, Frans, Nederlands
begin juni - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.