Camping des Étangs de Plessac verwelkomt u van begin april tot half oktober op het groene kampeerterrein in de Dordogne. De camping is ideaal gelegen in de Périgord Vert in de Dordgone, in de buurt van de mooie stad Brantôme.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 37
Huuraccommodaties: 23
Kampeerterrein: 9 ha

Camping des Étangs de Plessac

Camping des Étangs de Plessac in Saint-Félix-de-Bourdeilles is een kleine camping met zwembad in de Dordogne. U bent van begin april tot half oktober welkom op het groene kampeerterrein. De camping is ideaal gelegen in de Périgord Vert in de Dordgone, in de buurt van de mooie stad Brantôme. De camping heeft een vijver om in te vissen, te varen of te zwemmen. Er zijn 37 schaduwrijke kampeerplaatsen op dit terrein en de camping heeft een ruim aanbod huuraccommodaties. Zo zijn er chalets, stacaravans en ingerichte tenten te huur. Camping des Étangs de Plessac is kindvriendelijk en er heerst en gezellige en familiale sfeer. Er is een verwarmd zwembad en een mooie speeltuin met springkussens. In het hoogseizoen is de bar en het restaurant geopend voor iedereen die zin heeft in een drankje of lekkere maaltijd. In de zomer biedt de camping leuke activiteiten voor jong en oud, zoals dansavonden en sportwedstrijden. Ook is er een Kids Club voor de allerkleinsten.

Kamperen in de Dordogne

Ontdek het mooie stadje Brantôme vanaf camping des Étangs de Plessac. In de buurt van die stad vindt u ook Nontron en Bourdeilles. Hier zijn vele kastelen en grotten toegankelijk voor toeristen. Er zijn heel veel schatten te ontdekken in de buurt van de camping. In de prachtige omgeving kunt u mooie fietstochten en wandelingen maken, maar ook mountainbiken en klimmen. De Dordogne is ook beroemd om zijn gastronomie en verschillende markten. Kortom, u hoeft zich zeker niet te vervelen op camping des Étangs de Plessac.

Camping des Étangs de Plessac

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Félix-de-Bourdeilles

Adres :Le Bourg, 24340 Saint Félix De Bourdeilles/ Mareuil

+33 (0)6 31 28 56 65
Engels, Frans, Spaans
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.