Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 0.8 ha

Camping des Lancières

Camping des Lancières is een een kleine natuurcamping gelegen in Yonne, in de Bourgogne. Deze rustige camping is gelegen aan een rivier en daarom zeer geschikt voor natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen. Kinderen kunnen lekker spelen in de rivier en zich zo prima vermaken op deze camping. Daarnaast is er een leuk speeltuintje voor de allerkleinsten. Op dit kampeerterrein zijn 40 kampeerplaatsen beschikbaar voor kampeerders met tent, caravan en camper. En er zijn een aantal huuraccommodaties, zoals mobile homes en ingerichte tenten. Deze accommodaties zijn geschikt voor twee tot en met zes personen. Deze camping is mooi centraal gelegen en je kunt dus alle kanten op om mooie steden te bezoeken.

Natuurcamping des Lancières in Yonne

Op camping des Lancières hoef je je zeker niet te vervelen. Er zijn een aantal faciliteiten op deze camping waar je als kampeerder gebruik van kan maken. Zoals, waterfietsen op de rivier, verhuur van fietsen, sporten, een speeltuin voor de kinderen en er is een manege tegenover de camping. Je kunt voor vers brood altijd terecht bij de receptie, zodat je de volgende ochtend lekker kan genieten van een lekker vers ontbijtje voor de tent.

We hebben een aantal opties voor Camping des Lancières voor je op een rijtje gezet:

Camping des Lancières

Frankrijk Bourgogne Yonne Rogny-les-Sept-Écluses

Rue André Henriat, 89 220 Rogny-les-Sept-Écluses

+33 (0) 3 86 74 57 50
Engels, Frans
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.