Camping Merry-sur-Yonne in Merry-sur-Yonne is een mooie groene camping met zwembad in de Bourgogne-Franche-Comté.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 50
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping Merry-sur-Yonne

Camping Merry-sur-Yonne in Merry-sur-Yonne is een mooie groene camping in de Bourgogne-Franche-Comté. De camping ligt in een klein Frans wijndorp, de ideale vakantiebestemming voor de echte wijnliefhebbers. U bent het hele jaar welkom op camping Merry-sur-Yonne. De kinderen zullen zich hier heel goed vermaken, er is gratis Wifi, een speeltuin en een recreatieruimte. Daarnaast zijn er een aantal faciliteiten die uw kampeervakantie aangenaam maken, zoals een wasmachine, droger en er is een supermarkt in de buurt. In het dorp vindt u een goed restaurant en een leuke bar waar u in de avonden lekker kunt eten.

Vakantie in de Bourgogne

Op camping Merry-sur-Yonnen beleeft u een heerlijke vakantie. De omgeving is prachtig en nodigt uit om mooie wandelingen en fietstochten te maken. Naast wandelingen en fietstochten kunt u ook paardrijden, klimmen en leuke steden bezoeken. Kortom, u hoeft zich zeker niet te vervelen op camping Merry-sur-Yonne in de Bourgogne.

We hebben de beste opties voor Camping Merry-sur-Yonne voor je op een rijtje gezet:

Camping Merry-sur-Yonne

Frankrijk Bourgogne Yonne Merry-sur-Yonne

5 Impasse des Sables, 89660 Merry-sur-Yonne

0033 (0)3 86 34 59 55
Engels
januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.