Camping du Théâtre Romain is een familiecamping gelegen in de Vaucluse. Deze camping biedt rust, comfort en faciliteiten om jouw vakantie te laten slagen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 82
Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 220 m

Camping du Théâtre Romain

Camping du Théâtre Romain is een prachtige familiecamping gelegen in de Vaucluse in regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. Deze camping biedt rust, comfort en mooie faciliteiten om jouw vakantie te laten slagen. Er is een zwembad en een speeltuin voor de kinderen en daarnaast zijn er ook een aantal leuke activiteiten voor volwassenen. Je kunt een potje tafeltennissen, poolen of tafelvoetballen. Op dit terrein is ook Wifi-verbinding beschikbaar, zodat je contact kunt houden met de thuisblijvers. Dit kampeerterrein bestaat uit 82 kampeerplaatsen, geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. En voor de vakantiegangers die wat meer van luxe houden zijn er 16 huuraccommodaties beschikbaar. Deze huuraccommodaties zijn geschikt voor twee tot en met vier personen en zijn goed onderhouden.

Familiecamping du Théâtre Romain in Vaucluse

Camping du Théâtre Romain ligt in het departement Vaucluse in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping is gelegen in een mooie groene omgeving. De ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. De camping ligt in het hart van de Provence in de buurt van de grote berg Mont Ventoux. Onderneem leuke activiteiten, zoals wandelen, fietsen en klimmen. In een straal van 50 kilometer zijn leuke pittoreske dorpjes en stadjes te vinden en deze zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Boek nu je vakantie bij Camping du Théâtre Romain:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,90 €17,90 €27,90 per dag
Extra persoon €5 €5,50 €8 per dag
Kind tot 7 jaar €3,50 €4 €5 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Mobile home 2 personen €220 €320 €550 per week
Mobile home 2/4 personen €300 €480 €700 per week

Camping du Théâtre Romain

Frankrijk Provence Vaucluse Vaison-la-Romaine

205 chemin du Brusquet,
84110 Vaison la Romaine

+33 (0) 4 90 28 78 66
Engels, Frans
half maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.