Camping La Coutelière

Camping La Coutelière is een ecocamping in de Vaucluse met zwembad aan een rivier in het natuurpark Parc Naturel régional du Luberon tussen Fontaine de Vaucluse en Isle sur la Sorgue. De mooie camping met veel groen is omgeven door de rivier de Sorgue in de Provence. Verblijf op deze milieubewuste camping met verwarmd zwembad, tennisbaan en veel activiteiten op het water. Deze milieubewuste camping is ideaal voor families met jonge kinderen of stelletjes die op zoek zijn naar rust en comfort.

De camping wordt omgeven door de rivier Sorgue aan beide kanten. Vier grote poorten zorgen ervoor dat u veilig de camping op kunt. Zelfs in de zomer blijft het water in de rivier heerlijk fris, ongeveer 14 graden. In de campingwinkel vindt u heerlijke wijnen uit de regio, verse broodjes en croissants en u kunt er ook ontbijten. Het verwarmde zwembad is de ideale ontmoetingsplek voor de campinggasten. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. De recreatieruimte beschikt over allerlei spelletjes voor kinderen tussen 2 en 10 jaar. Tijdens de zomermaanden zijn kinderen van 5 tot 12 jaar welkom in de Kids Club die drie tot vier keer per week een leuke activiteit organiseert.

Vakantie in de Provence

De Provence is een prachtige plek voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Vanaf de camping zijn er verschillende uitgezette wandel- en fietspaden om de mooie stukjes van het natuurpark Parc Naturel régional du Luberon te ontdekken. In de rivier de Sorgue kunt u vissen, kanoën en kajakken. De camping heeft een ideale ligging om de authentieke en rijke streek en het prachtig landschap te ontdekken. In de nabijgelegen stadjes vindt u volop vertier. Elk jaar in juli vindt het Festival d’Avignon plaats, leuk om eens mee te maken.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping La Coutelière voor je op een rijtje gezet:

Camping La Coutelière
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Lagnes

2765 route de Fontaine de Vaucluse, 84800 Lagnes

Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe