Camping Le Luberon

Camping Le Luberon is een rustige familiecamping in de Vaucluse met verwarmd zwembad onder de zon van de Provence in een gastvrije omgeving. De groene camping in het binnenland van de Provence-Alpes-Côte d’Azur is een ideaal vertrekpunt om de Luberon en de Provence te verkennen. U heeft keuze uit groene kampeerplaatsen en verschillende huuraccommodaties op camping Le Luberon, zoals chalets, mobil-homes en cabans. Het verwarmde zwembad is voor iedereen toegankelijk en voor de kleintjes is er een apart verwarmd peuterbadje. In het verwarmde zwembad worden geregeld activiteiten en spelletjes georganiseerd. In de ochtend kunt u rustig baantjes trekken. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Het restaurant is van eind maart tot en met eind september elke dag geopend.

Vakantie in de Luberon

De typische Franse stadjes vindt u volop in de Provence, zoals Gordes en Roussillon. Viens, Saignon en Oppède le Vieux zijn minder toeristisch, maar net zo mooi. Tijdens uw vakantie op Camping Le Luberon in de Provence mag een bezoek aan de prachtige paarsblauwe lavendelvelden natuurlijk niet ontbreken. Ook sportliefhebbers kunnen veel doen in deze regio. Wandelen, kajakken in Fontaine de Vaucluse of een tochtje in een luchtballon maken in Roussillon. En natuurlijk niet te vergeten de vele wandel- en fietstochten in de Vaucluse.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Le Luberon voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Luberon
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Apt

Avenue de Saignon, 84400 Apt

Engels, Frans
maart - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe