Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 6
Oppervlakte: 1 ha

Camping à la Ferme Roumavagi

Camping à la Ferme Roumavagi is een kleine boerderijcamping in de Vauculse in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De groen, rustige camping in Zuid-Frankrijk ligt bij het Franse dorpje Cucuron Etang de la Bonde. Verspreid op het terrein liggen 6 kampeerplaatsen. Ideale camping voor liefhebbers van natuur en rust. Op camping à la Ferme Roumavagi zijn verschillende basisvoorzieningen aanwezig, zoals een ontspanningsruimte en koelkast.

Boerderijcamping à la Ferme Roumavagi

Vanaf de camping kunt u de schoonheid van het natuurpark Parc Naturel Régional du Luberon ontdekken. U kunt hier prachtig wandelen (met kinderen) en genieten van de Franse zon. Het Parc Naturel Régional du Luberon is een gebied van water en vuur en is rijk aan fauna en flora. De Luberon ligt ingeklemd tussen de Vaucluse in het noorden, de Alpes-de-Haute-Provence in het oosten en de vallei van de Durance in het zuiden. U bevindt zich hier in het hart van de Grand Luberon, ook wel de Montagne Noir genoemd, bij het Provençaals dorp Cucuron met 2000 inwoners. Het dorp is een prima uitvalsbasis voor het verkennen van de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur, met zijn historische dorpjes, natuur en festivals. Camping à la Ferme Roumavagi ligt op een ongeveer uur rijden Aix-en-Provence en Arles bij de Camarque en de kustplaatsen Marseille en Cassis. Bij Marseille en Cassis liggen de wereldberoemde Calanques aan de Middellandse Zee.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €14,00 €14,00 €14,00 per dag
Etrxa persoon €4 €4 €4 per dag
Kinderen tot 16 jaar €2 €2 €2 per dag
Electriciteit €2 €2 €2 per dag
Huisdieren €2 €2 €2 per dag
Toeristenbelasting €0,20 €0,20 €0,20 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. een familie (2 personen en 2 kinderen (-12 jaar).
Camping à la Ferme Roumavagi
Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Cucron

Le Vabre
Chemin de Lunès
84160 CUCURON

+33 (0)6 24 18 84 11
Bekijk link, Duits, Engels, Frans
Pasen - pinksteren / begin juli - eind augustus

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.