Domaine de la Couronne

Camping Domaine de la Couronne in Valréas is een familiecamping met zwembad en gelegen aan een rivier op het knooppunt van de Vaucluse en de Drôme. Leuke animatie voor het hele gezin vindt u op deze camping in de Provence. De kampeerplaatsen zijn ruim met een gemiddeld oppervlak van minimaal 110m2. De plaatsen zijn afgebakend door hoge hagen en bieden toch genoeg lichtinval. De huuraccommodaties zijn gelegen in op schaduwrijke plekken en beschikken over een terras. Bij de bakker kunt u elke ochtend vers brood en croissants halen voor een heerlijk Frans ontbijt. Rondom het mooie zwembad staan 50 zonnestoelen om heerlijk in te ontspannen en te zonnen. Er is niet alleen animatie voor kinderen, ook voor volwassenen. Doe bijvoorbeeld mee aan een jeu de boulestoernooi op camping Domaine de la Couronne. In het hoogseizoen worden er ook gezellige dansavonden georganiseerd.

Domaine de la Couronne in de Provence

Houdt u van cultuur en geschiedenis? Vaison-la-Romaine is een 2000 jaar oud stadje waar u zich waant in vervlogen tijden. Een aanrader! In de Vaucluse zijn volop markten met regionale en lokale producten. Probeer eens de gekonfijte vruchten en de heerlijke truffels. Camping Domaine de la Couronne ligt ook vlakbij de Drôme. Grignan, op 5 kilometer van de camping, herbergt prachtige gebouwen en bijvoorbeeld het immense kasteel is geopend voor bezoekers.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Domaine de la Couronne voor je op een rijtje gezet:

Domaine de la Couronne
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Valréas

route du Pègue, 84600 Valréas

0033 (0)4 90 35 03 78
Engels, Frans
maart - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.