Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 14
Hoogte: 800 m

Camping Gîte Le Verger

Camping Le Verger in Baratier is een gezinscamping in de bergen van de Hautes-Alpes op enkele minuten van het meer van Serre-Ponçon in de Provence-Alpes-Côte d’Azur. Camping met zwembad met peuterbad en animatie in de zomer uitkijkend over de bergtoppen van de Alpen. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en afgebakend en tussen de 65 en 110 m2. De plekken zijn geschikt voor tenten en caravans. Elke plaats is voorzien van een elektriciteitsaansluiting. De sanitairruimte is verwarmd in de winter en er is een speciale kinderruimte. Het gehele kampeerterrein is voorzien van gratis WiFi. Verder is er een bar en een restaurant op de camping. In de maanden juni tot en met september is het zwembad geopend. Het peuterbadje wordt opgewarmd door zonne-energie. In de zomermaanden kunt u komen genieten van pizza’s uit de houtoven en andere gezellige animatie georganiseerd door camping Le Verger. Voor kinderen is er een speeltuin en tafeltennis. Samenkomen met andere gasten doet u bij de jeu de boulesbaan. Biljarten en tafelvoetbal staan ook op het programma.

Kamperen in de Hautes-Alpes

Op 200 meter van camping Le Verger ligt het vrijetijdspark Les Loulous waar kinderen van 4 tot 12 jaar leuke workshops en activiteiten kunnen volgens tijdens de vakantie. Het meer van Serre-Ponçon is vlakbij. Hier kunt u onder andere zwemmen, waterfietsen en kanoën. Maak prachtige wandelingen in de natuurparken Ecrins of Queyras. In de winter bent u vlakbij het skistation des Orres, de Crévous en de Réallon.

We hebben een aantal opties voor Camping Gîte Le Verger voor je op een rijtje gezet:

Camping Gîte Le Verger

Frankrijk Provence Hautes-Alpes Baratier

05200 Baratier

+33 (0)4 92 43 15 87
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.