Camping Hautoreille

Camping Hautoreille is een charme camping net buiten het dorp Bannes op 7 km van de stad Langres in het departement Haute-Marne in de Champagne-Ardenne regio. De camping heeft plaatsen in de schaduw van de fruitbomen of in de volle zon. De 3-sterrencamping ligt nabij een kruispunt van autowegen van noord naar zuid en oost naar west, ideaal gelegen tussen de Champagne en de Bourgogne. Maak hier een tussenstop en laat u verrassen door de charme van de streek. In het landelijke ‘petit restaurant’ kunt u genieten van grillgerechten met rauwkost. Probeer ook de streekgerechten, zoals boeuf bourguignon, kaas uit Langres en onze paté.

Vakantie in de Haute-Marne

Vanuit de Camping Hautoreille kunt u het land van de 4 meren gaan ontdekken. Fietst of wandelt u graag en houdt u van weidse vertes, dan heeft u de keus tussen meren en rivieren, groene wouden, diepe dalen en landschappen in vele kleuren. Zin om af te koelen? Geniet van het Lac de Charmes (2km) en het Lac de Liez (5km). Door het hart van deze heuvelachtige streek met riviertjes slingert het kanaal tussen Champagne en Bourgogne en hier zijn de beroemde bronnen van Maas, Marne en Aube.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Hautoreille voor je op een rij gezet:

Camping Hautoreille
Frankrijk Grand-Est Haute-Marne Bannes

6 rue du Boutonnier, F-52360 Bannes

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Mooie plaatsen met genoeg schaduw door bomen

    Deze camping is echt een doortrekkerscamping, maar daardoor niet minder gezellig. Ligt midden tussen de weilanden. Mooie plaatsen met genoeg schaduw door bomen. Prima toiletgebouw. Er kan heerlijk gegeten worden bij het restaurantje. De campingeigenaar is super enthousiast en probeert zijn woordje in t Nederlands te doen.

    Gereisd met partner in juni 2017.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe