Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 90

Yelloh! Village en Champagne

Yelloh! Village en Champagne in Eclaron is een familiecamping gelegen aan een meer in de Champagne. Dit is een fantastische kampeerbestemming voor natuurliefhebbers, fanatieke sporters, maar ook voor gezinnen met (jonge) kinderen. Ontdek het mooie departement Haute-Marne en geniet van de natuur en de prachtige omgeving. De camping ligt midden in een bos, dichtbij Éclaron, aan een groot meer. Dit kampeerterrein beschikt over veel mooie faciliteiten, zoals een prachtig zwembad, peuterbad, wellnesscentrum, speeltuin en animatie. De kinderen zullen zich absoluut goed vermaken deze vakantie. Er heerst een rustige en familiale sfeer waardoor iedereen zich thuis zal voelen. Dit terrein telt 90 huuraccommodaties en 55 kampeerplaatsen. De huuraccommodaties variëren van chalet tot cottage en zijn geschikt voor vier tot en met zes personen. De kampeerplaatsen zijn ruim en groen, waardoor u geniet van uw privacy en natuur.

Familiecamping in Haute-Marne

Op Yelloh! Village en Champagne hoeven u en de kinderen zich zeker niet te vervelen. Onderneem leuke activiteiten, zoals varen, fietsen, mountainbiken en vissen. Fanatieke vissers kunnen hier hun hart ophalen, want in het meer bij de camping mag op allerlei soorten vis gevist worden. Terug op de camping van een lange dag weg en geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij de bar of restaurant op de camping voor een lekkere snack of maaltijd. Beleef een mooie vakantie in de Champagne op Yelloh! Village en Champagne.

We hebben een aantal opties voor Yelloh! Village en Champagne voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village en Champagne

Frankrijk Champagne-Ardenne Haute-Marne Éclaron

52290 Éclaron

+33(0)3 25 06 34 24
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.