Alle foto's

Domaine du Buisson, kleine kasteelcamping

Camping le Domaine du Buisson is een kleinschalige kasteelcamping gelegen in het park van het oude kasteel van Buisson te midden van de rivier, het meer en bossen in de Champagne. Ideaal voor families met kinderen die op zoek zijn naar rust en kalmte in een natuurlijke omgeving.

De bakker komt elke morgen langs met verse broodjes en in de zomermaanden bezoekt een SRV-bus elke avond de camping zodat u uw boodschappen kunt doen. Camping le Domaine du Buisson beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een tafeltennistafel en een speeltuin voor kinderen. Het hele gezin vermaakt zich met een wedstrijdje jeu de boules op het speciale terrein.

Ontdek de Champagnestreek vanaf Domaine du Buisson

Het meer van Der is het grootste kunstmatige meer van Frankrijk waar meer dan 200 diersoorten in en rondom leven. Er zijn drie plezierhavens: de haven van Nemours, Nuisement en Giffaumont. U kunt zwemmen in het meer aan een van de 6 stranden, maar zeker ook vissen, zeilen en waterskiën. De Champagne bevat meer dan 250 kilometer aan wandel- en fietspaden om de omgeving te ontdekken. Golfliefhebbers vinden plezier op de 18-hole golfbaan in Combles-en-Barrois en kinderen leven zich uit in het pretpark Nigloland.

Overige information van deze accommodatie

Domaine du Buisson
Frankrijk Grand-Est Haute-Marne Louvemont

LIeu dit, Le Buisson, 52130 Louvemont, Frankrijk

Engels, Frans
mei - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe