Camping La Forge de Sainte-Marie

Camping La Forge de Sainte-Marie is een charmante vijfsterrencamping tussen de wijnvelden en de prachtige meren, gebouwd rond een oude ijzersmederij in de mooie Champagnestreek. U brengt hier een heerlijke vakantie door met gebruik van het verwarmde overdekte zwembad, de jacuzzi en de leuke animatie voor groot en klein. Naast de ruime kampeerplaatsen biedt camping La Forge de Sainte-Marie ook mooie vakantiewoningen aan. De zogenaamde gîtes zijn geschikt voor meerdere personen. Kom gezellig samen in de knusse woonkamer met open keuken. Sommige accommodaties hebben zelfs een open haard! Het gevarieerde animatieprogramma zorgt dat er vertier is voor elke leeftijd, jong of oud. In de ochtend kunt u mooie wandelingen maken zowel onder begeleiding als alleen. De kinderen vermaken zich op dat moment in de Kids Club. Olympische Spelen, karaoke of een heerlijke barbecue staat allemaal op het programma. Een leuk detail: de camping organiseert uitstapjes op de tractor naar een boerderij in de buurt.

Charme camping in de Champagnestreek

Nog meer avontuur rondom camping La Forge de Sainte-Marie vindt u in Accoder, een avonturenparcours in de bomen. Een leuke activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. Organiseer ook een tripje met de Cyclorail in Chantraines waarbij u in een karretje over de treinrails fietst genietend van het mooie landschap. Golfliefhebbers zijn ook van harte welkom op de golfbaan in Arc en Barrois, u kunt al het materiaal dat u nodig heeft hier huren. In de buurt bevinden zich leuke pretparken zoals Bragard’Aventures, Nigloland en zelfs Disneyland Parijs ligt maar op 2,5 uur rijden van de camping.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping La Forge de Sainte Marie voor je op een rijtje gezet:

Camping La Forge de Sainte Marie
Frankrijk Champagne-Ardenne Haute-Marne Thonnance-Les-Moulins

D427, 52230 Thonnance-les-Moulins

Engels, Frans, Nederlands
half april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe