Algemene gegevens

Staanplaatsen: 19
Huuraccommodaties: 31

Camping Hello Soleil

Camping Hello Soleil in Lablachère is een middelgrote camping in de Ardèche met zwembad in Auvergne-Rhône-Alpes. Op de camping is het mogelijk om stacaravans en lodge-tenten te huren. Daarnaast is het mogelijk om je eigen tent, caravan of camper mee te nemen. Op de camping is een mooi zwembad en genoeg ruimte om heerlijk te relaxen. Op Camping Hello Soleil kan je naast zwemmen ook mini golfen en tennissen, een potje jeu de boules spelen. Als je geen zin hebt om te koken kan je in het hoogseizoen heerlijk genieten van een hapje en een drankje in het restaurant of de bar. Verder is er in juli en augustus een animatieprogramma voor jong en oud.

Omgeving van de Ardèche

Rondom Camping Hello Soleil in Zuid-Frankrijk is genoeg te doen. Zo kan je naar de grotten de Aven van Orgnac en de Arch Bridge Cave. Als je wilt wandelen is het zeker een aanrader om naar de Chassezac te gaan met zijn uitzonderlijke rivier, het hout van Païolive, de Chassezac kloven en de Megalithique Brug in Lablachère. Verder is het leuk om naar de markt van Vans of de kelder van Lablachère te bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Camping Hello Soleil voor je op een rijtje gezet:

Camping Hello Soleil

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Lablachère

4459 route de Planzolles, 07230 Lablachère

+33 (0)7 87 12 60 38
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.