Camping Huttopia Baie du Mont St Michel in Dol-de-Bretagne is een 4-sterrencamping met zwembad in het hart van de Baie Mont-Saint-Michel in de regio Bretagne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 199
Huuraccommodaties: 30

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel in Dol-de-Bretagne is een 4-sterrencamping met zwembad in het hart van de Baie Mont-Saint-Michel in de regio Bretagne. De camping is de ideale plek voor een familievakantie of romantisch weekend met zijn tweeën. De camping verhuurt kampeerplaatsen voor alle kampeermiddelen, stacaravans en chalets. De kampeerplaatsen zijn afgebakend. Op Camping Huttopia Baie du Mont St Michel kun je gebruik maken van de kidsclub, een verwarmd zwembad, waterglijbanen, pierebadjes, pingpong, tennis, mini-golf, een speelweide, videospelletjes en een biljard. Er zijn drie meren waarin gevist kan worden op karper, er is een voetbalveld en jeu-de-boules baan. Voor hen die niet elke avond willen koken is er een bar-restaurant met afhaalmaaltijden en een supermarkt.

Kamperen in Bretagne

In de omgeving van Camping Huttopia Baie du Mont St Michel wordt een groot aantal recreatieve activiteiten aangeboden. Zo is er een dierenpark in de buurt, een attractiepark, een groot aquarium, een bowlingbaan, een discotheek, een kartbaan en zijn er concerten en festivals. Natuurlijk kun u ook zonnebaden op het strand. In de omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,50 €19,50 €24 per dag
Extra persoon €5,50 €6 €8 per dag
Kind 4-12 jaar €3 €4,50 €5,50 per dag
Hond €5 €5 €5 per dag
Cottage 2 personen €47 €62 €77 per dag
Cottage 4 personen €63 €78 €93 per dag
Cottage 6 personen €79 €94 €109 per dag
Chalet 4 personen €58 €73 €88 per dag
Chalet 6 personen €68 €83 €98 per dag

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel

Frankrijk Bretagne Ille-et-Vilaine Dol-de-Bretagne

Baguer-Pican
35120 Dol-de-Bretagne

+31 (0) 85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Midden mei - eind september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.