Camping Huttopia Baie du Mont St Michel

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel ligt in hartje Bretagne aan een meer in de groene natuur. Ideaal voor uitstapjes naar Saint Malo en de Mont St Michel, maar ook voor een bezoek aan culturele bezienswaardigheden, wandeltochten en gezellige gezinsactiviteiten. De camping is de ideale plek voor een familievakantie of romantisch weekend met zijn tweeën. De camping verhuurt kampeerplaatsen voor alle kampeermiddelen, stacaravans en chalets. De kampeerplaatsen zijn afgebakend. Op Camping Huttopia Baie du Mont St Michel kun je gebruik maken van de kidsclub, een verwarmd zwembad, waterglijbanen, pierebadjes, pingpong, tennis, mini-golf, een speelweide, videospelletjes en een biljard. Er zijn drie meren waarin gevist kan worden op karper, er is een voetbalveld en jeu-de-boules baan. Voor hen die niet elke avond willen koken is er een bar-restaurant met afhaalmaaltijden en een supermarkt.

Ontdek Saint Malo en de Mont Saint-Michel

In de omgeving van Camping Huttopia Baie du Mont St Michel wordt een groot aantal recreatieve activiteiten aangeboden. Zo is er een dierenpark in de buurt, een attractiepark, een groot aquarium, een bowlingbaan, een discotheek, een kartbaan en zijn er concerten en festivals. Natuurlijk kun u ook zonnebaden op het strand. In de omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen. Op slechts 30 minuten van de camping vind je de Mont Saint-Michel. Een bezoek aan de Mont Saint-Michel is een onvergetelijke ervaring, vanwege de unieke ligging op een klein rotseiland, omgeven door een prachtige baai. Het getijdeneiland staat sinds 1979 op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Flaneer door de idyllische straatjes van de oude havenstad Saint Malo of kies voor een georganiseerde excursie om de stad te ontdekken.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Huttopia Baie du Mont St Michel voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel
Frankrijk Bretagne Ille-et-Vilaine Dol-de-Bretagne

Baguer-Pican, 35120 Dol-de-Bretagne

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe