Camping Huttopia Douarnenez

Camping Huttopia Douarnenez is een boscamping op een heuvelachtig en bebost kampeerterrein met uitzicht op de baai in de Finistère in Bretagne. De camping beschikt over een verwarmd zwembad voor urenlang waterplezier en is gelegen op 500 meter van het strand. De kampeerplaatsen liggen verspreid over terrassen en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Vanaf sommige plaatsen heeft u een prachtig uitzicht over de zee. De twee sanitairgebouwen zijn toegankelijk voor mindervaliden. Ook kunt u kamperen in een ingerichte tent en zo het glamping-gevoel ervaren. De woonwagens staan in een autovrije zone voor een rustige vakantie. Op Camping Huttopia Douarnenez vindt u een campingwinkeltje en een snackbar met huisgemaakte pizza’s en lekkere salades. In de wasserette maakt u gebruik van de wasmachine, droger en strijkplank en -ijzer. Rondom het verwarmde zwembad staan ligstoelen op het houten terras zodat u een oogje in het zeil kunt houden terwijl de kinderen plezier maken in het water. Voor kinderen is er een speeltuin op Camping Huttopia Douarnenez. Verder vindt u hier een volleybalveld, tafeltennis en een jeu de boulesbaan. In de maanden juli en augustus organiseert de camping activiteiten en animatie voor het hele gezin. Ook is er een Kids Club aanwezig.

Vakantie in de Finistère op camping Douarnenez

De wandelpaden aan de kust van de Finistère zijn ideaal om de omgeving en de schoonheid van Bretagne te ontdekken. Rondom camping Douarnenez vindt u beekjes, fijne zandstranden en rotsen. Les Plomarc’h is ook mooi om te bezoeken: een beschermd natuurgebied met een boerderij en Bretonse diersoorten. Quimper is de culturele hoofdstad en ligt op 20 kilometer van de camping. Bezoek de kathedraal en strijk neer op de gezellige terrasjes.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Huttopia Douarnenez voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Douarnenez
Frankrijk Bretagne Finistère Douarnenez

69, Avenue du Bois d’Isis, 29100 Douarnenez

Engels, Frans, Nederlands
mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe