Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 163
Huuraccommodaties: 56
Oppervlakte: 5 ha

Camping Huttopia Oléron les Pins

Camping Huttopia Oléron les Pins in Saint-Trojan-les-Bains is een actieve camping aan de zuidkant van het eiland Ile d’Oléron vlakbij het strand in de Charente-Maritime in de Poitou-Charente. De kampeerplaatsen liggen op een zandgrond in het hart van een dennenbos. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U kunt kiezen uit een traditionele kampeerplaats of een luxe plek. De luxe plekken beschikken over een picknicktafel zodat u elke dag in de buitenlucht kunt eten. De mooie sanitairruimtes zijn comfortabel, licht en ruim. Ook is er een wasserette beschikbaar op de camping. Wilt u het glamping-gevoel ervaren boek dan een vakantie in een ingerichte tent. Er is een campingwinkel, een snackbar en een broodservice. Voor campers is er een speciaal servicepunt. Camping Huttopia Oléron les Pins beschikt over een verwarmd zwembad. Op het houten terras rondom het zwembad staan ligstoelen en parasols. De ideale plek om een boek te lezen en te relaxen. De camping beschikt over leuke speelvelden voor kinderen van alle leeftijden. Doe leuke spelletjes met andere campinggasten bij de jeu de boulesbaan, op het volleybalveld of bij de tafeltennistafels. In de zomermaanden is er een Kids Club met knutselworkshops en andere leuke activiteiten. In de avond organiseert de camping voorstellingen en concerten.

Zwemmen in de Charente-Maritime

De zee en het stranden liggen op 1 kilometer van Camping Huttopia Oléron les Pins. Bij de receptie kunt u fietsen huren en het eiland ontdekken. Saint-Trojan-les-Bains is naast een badhaven ook een oesterhaven. Neem het toeristische treintje en laat u leiden langs de ongerepte landschappen. Bezoek Fort Boyard, het grote stenen schip dat een van de meest populaire monumenten op het eiland is.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €14,90 €21,50 €25,00 par dag
Extra persoon €3,70 €5,30 €5,90 per nacht
Kind 2-7 jaar €0,00 €3,20 €3,80 per nacht
Huisdier €2,20 €4,40 €4,40 per nacht
Klassiek IV Linnen 4 personen €50 €75 €89 per nacht
Klassiek V Linnen 5 personen €53 €79 €95 per nacht
Sweet Linnen 5 personen €64 €96 €113 per nacht

Kampeerplaats o.b.v. 2 personen met auto, tent,caravan of kampeerauto. Toeristenbelasting € 0,45 per dag per persoon vanaf 18 jaar.

Camping Huttopia Oléron les Pins
Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Trojan-les-Bains

11, avenue des Bris
17370 Saint-Trojan-les-Bains

+31 (0)85 040 11 40
Bekijk klant, Engels, Frans
half mei - begin oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.