Meer foto's

Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts

Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts in Dolus d’Oléron is een eilandcamping op 50 meter van de zee in een groen eikenbos in de Charente-Maritime in de Poitou-Charentes. Zwemmen in zee en gezellige activiteiten voor het hele gezin. De kampeerplaatsen liggen in de vrije natuur tussen de duinen en het bos. De plaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Voor extra ruime kunt u kiezen voor een nog ruimere staplaats. Er zijn twee comfortabele sanitairgebouwen die toegankelijk zijn voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een ingerichte tent. Er is gratis WiFi bij de receptie en in het restaurant. De broodservice zorgt dat u elke dag ontbijt met vers brood en Franse croissants. Er is een wasserette met wasmachine en droger aanwezig op de camping. Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts gaat u zwemmen in de zee die op maar 50 meter van de camping ligt. De perfecte plek voor iedereen die van zon en water houdt. In de zomer is er een eenvoudig activiteitenprogramma op de camping. In de Kids Club kunnen kinderen van 5 tot 11 jaar zich vermaken tijdens verschillende workshops zoals knutselen en ontdekkingstochten. Overdag doet iedereen mee met een workshop boogschieten of bezoekt u samen een vismarkt in de haven van la Cotinière. In de avond kan er genoten worden van dans en muziek.

Kamperen in de Charente-Maritime

Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts heeft u een rechtstreekse toegang tot het strand. In La Cotinière lopen dagelijks wel honderd vissersboten binnen voor de dagelijkse vismarkt. Op het eiland Oléron geniet u elke dag van een ander landschap. Een ongerepte kust, prachtige zandstranden, en de vele dennen- en eikenbossen. Natuurliefhebbers brengen een bezoekje aan de vogelmoerassen in Dolus en de Port en Salines in Grand Village.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts op de campingwebsite of bij een van onze partners:

Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Dolus d'Oléron

9, passe de l’Ecussière, 17550 Dolus d’Oléron

Engels, Frans, Nederlands
juni - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe