Meer foto's

Camping Huttopia Bourg-St-Maurice

Camping Huttopia Bourg-St-Maurice is een comfortabele camping in de bergen van de Savoie in het hart van de Alpen in de Rhône-Alpes. De ideale startplek voor wandelaars en fietsers om de prachtige bergen te bewonderen. De kampeerplaatsen op Camping Huttopia Bourg-St-Maurice zijn ruim en zowel tenten, als caravans en campers zijn welkom. De plaatsen liggen verspreid over het 3 hectare grote kampeerterrein. U kunt kiezen voor een plekje in de zon, in de schaduw, met of zonder elektriciteit. Voor campers is er een servicepunt en er zijn chemische toiletten. Ook kan men kamperen in een woonwagen, een ingerichte tent of een stacaravan. Op de camping vindt u een snackbar en een broodservice zodat u dagelijks kunt ontbijten met vers brood en Franse croissants. Op Camping Huttopia Bourg-St-Maurice verveelt u zich geen moment. Vanaf de camping heeft u een directe toegang tot het zwembad van Bourg-Saint-Maurice. Er is een overdekt zwembad en een klein bad voor kleinere kinderen. Verder is er een sauna en staan er ligstoelen om te relaxen. De zes tennisbanen zijn ook toegankelijk via de camping en ideaal als u houdt van een balletje slaan. In de speeltuin maken kinderen nieuwe vriendjes.

Kamperen in de Rhône

Rondom Camping Huttopia Bourg-St-Maurice is het prachtig wandelen. Er is maar liefst 500 kilometer aan wandelroutes op alle niveaus. Met de mountainbike kunnen afdalingen worden gemaakt en de kabelbaan is open in juli en augustus. In de rivier kan men raften, kanoën en kajakken. De omgeving leent zich ook uitstekend om voor canyoning, vissen en zomerskiën. Golfliefhebbers slaan een balletje op de Golf d’Arc 1800 met twee parcoursen van 18-holes en 9-holes.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Bourg-St-Maurice op de campingwebsite of bij een van onze partners:

Camping Huttopia Bourg-St-Maurice
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Bourg-Saint-Maurice

Route des Arcs, 73700 Bourg-Saint-Maurice

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe