Camping Huttopia La Plage Blanche

Camping Huttopia La Plage Blanche in Ounans is een rustige camping in het noorden van Jura gelegen aan de rivier La Loue in de Franche-Comté. Ideaal gelegen tussen de mooiste bezienswaardigheden en perfect om te vliegvissen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en zijn ruim en groen. Naar wens kiest u een plekje in de schaduw of in de zon. Kamperen in Ounans betekent een prachtig uitzicht op de heuvels en velden van de Jura. De plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. Verder verhuurt de camping ook mobilhomes die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een bar, restaurant, broodservice en een campingwinkel. Kinderen vermaken zich in de speeltuin op Camping Huttopia La Plage Blanche of op het springkasteel. De Kids Club is geopend in de maanden juli en augustus en goed voor spelletjes, schatzoeken en knutselen. Ook beschikt de camping over een zwembad met peuterbad en een spa met jacuzzi. Verder is er een jeu de boulesbaan, sportveld en kunt u vliegvissen.

Kamperen in de Jura

Vlakbij Camping Huttopia La Plage Blanche kunt u kano’s huren en gaan varen op de rivier La Loue. Huur ook een dagje fietsen en verken het bos Forêt de Chaux, een van de grootste eikenbossen van Frankrijk. De grot van Osselle ligt op 20 kilometer van de camping en zeker een bezoekje waard.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Huttopia La Plage Blanche voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia La Plage Blanche
Frankrijk Franche-Comté Jura (Frankrijk) Ounans

3 rue de la Plage, 39380 Ounans

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe