Camping Huttopia Wattwiller is een actieve camping aan de voet van de Vogezen te midden van een bos in de Haut-Rhin in de Elzas.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 98
Kampeerterrein: 15 ha
Hoogte: 540 m

Camping Huttopia Wattwiller

Camping Huttopia Wattwiller is een actieve camping aan de voet van de Vogezen te midden van een bos in de Haut-Rhin in de Elzas. Volop activiteiten voor kinderen met een overdekt en openluchtzwembad en peuterbad. De kampeerplaatsen liggen verspreid op deze terrassencamping en zijn vrij ruim. Daarnaast beschikt de camping over verschillende huuraccommodaties waarvan de meeste voorzien zijn van een terras met terrasmeubilair. De ideale plek om te genieten van een lekkere barbecue. In het gezellige restaurant kunt u onder andere pizza’s eten en maaltijden afhalen. Ook is er een snackbar en een campingwinkel in de zomermaanden op de camping. Kinderen vermaken zich uitstekend in het overdekte en het openluchtzwembad. Voor de kleintjes is er een peuterbadje waar ze naar hartenlust kunnen spelen. Ook is er een speeltuin en minigolf. Houdt u van een balletje slaan? Huur een racket en bal en ga op de tennisbaan staan. Op het sportterrein kunt u andere balspelen uitoefenen. In juli en augustus organiseert Camping Huttopia Wattwiller verschillende animatie.

Wijnproeven in de Elzas

Wanneer u op vakantie gaat in de Elzas mag een wijnroute natuurlijk niet ontbreken. Rondom Camping Huttopia Wattwiller vindt u prachtige routes die u langs bossen, ruïnes en wijnvelden leiden. Tussen Wattwiller en Colmar zijn er volop toeristische activiteiten: het automobielmuseum, het museum van de drie Landen. Bewonder de dieren in het dierenpark le zoo de Mulhouse. Het attractiepark Europapark staat bol van leuke activiteiten en attracties voor het hele gezin.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14 €22 €26 per dag
Extra persoon €5 €5 €6 per dag
Kind 2-7 jaar €3 €3 €4 per dag
Huisdier €3 €3 €3 per dag
Mobile home 5 personen €25 €55 €75 per dag
Cottage 6 personen €35 €80 €115 per dag
Cottage 6 personen €40 €90 €125 per dag
Chalet 5 personen €35 €80 €115 per dag

Kampeerplaats voor 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Huttopia Wattwiller

Frankrijk Elzas Haut-Rhin Wattwiller

68700 Wattwiller

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - eind september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.