Algemene gegevens

Staanplaatsen: 64
Huuraccommodaties: 17

Camping La Blaquière

Camping La Blaquière in Les Vignes is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) in de Lozère gelegen aan een rivier. De familiecamping in Occitanië beschikt over camperplaatsen, coco sweet, kampeerplaatsen, lodge-tenten en stacaravans. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping La Blaquière een leuk animatieprogramma en een speeltuin. Voor wat eten kan je een kijkje nemen bij de bar en de snackbar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie,  natuurliefhebbers, rustzoekers en een wandelvakantie.

Ontdek de Lozère

In de omgeving van Camping La Blaquière aan de rand van de Cevennen in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals golfen, grotten bezoeken, kanoën, klimmen, mountainbiken, paardrijden, wandelen vind je in Lozère interessante bezienswaardigheden. Verder kan je heerlijk wandelen in de natuur of zelfs een trektocht maken. Maar ook is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen in de omliggende dorpjes en stadjes.

We hebben een aantal opties voor Camping La Blaquière voor je op een rijtje gezet:

Camping La Blaquière

Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Les Vignes

RD 907 bis, 48210 Les Vignes

+33 (0)4 66 48 54 93
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.