Alle foto's

Camping Le Capelan

Camping Le Capelan is een groene gezinscamping in het hart van een natuurpark tussen de Gorges du Tarn en de la Jonte in de Lozère. De ideale vakantieplaats voor liefhebbers van bergsporten, wandelen en de gezonde buitenlucht in de vrije natuur. De camping beschikt over een snackbar waar u in de zomermaanden lekker frietjes en pizza’s kunt bestellen. Elke ochtend kunt u gebruikmaken van het kruidenierwinkeltje voor de hoogstnodige producten. Ook vindt u hier dagelijks vers brood, croissants en pain au chocolat. Rondom camping Le Capelan liggen 30 bergklimroutes en één keer in de week kunt u een klimroute maken onder begeleiding van een instructeur. Meer sportiviteit vindt u op het volleybalveld, de tafeltennistafels en het multisportveld. Voor kinderen is er in de zomer animatie en er is een verwarmd zwembad met peuterbad.

Kamperen in de Lozère

Om de prachtige natuur van de Gorges du Tarn te ontdekken vlakbij camping Le Capelan maakt u een afdaling in een kano. Iets minder avontuurlijk? Er zijn ook tochten per motorboot te maken. Nog meer indrukwekkende natuur vindt u in de grotten zoals de grot van Rose de Dargilan waar u immense stalactieten en stalagmieten aantreft. Ook de innerlijke mens wordt gevoed in deze regio. Er zijn talrijke restaurants te vinden in Meyrueis waar u kunt genieten van plaatselijke gerechten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor ANWB Camping Le Capelan voor je op een rij gezet:

ANWB Camping Le Capelan
Frankrijk Occitanië Lozère Meyrueis

48150 Meyrueis

Engels, Frans
mei - half september

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Gezellige camping

    Gezellige camping met royale plaatsen direct aan het riviertje. Schoon sanitair (voor de dames) grote spiegel in de was/douchecabines. Zeer vriendelijke ontvangst. Prachtig zwembad. Jammer dat het restaurant al gesloten was maar wel afhaalmogelijkheid.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe