Algemene gegevens

Staanplaatsen: 77
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 940 m

Camping le Galier

Camping le Galier is een prachtige natuurcamping met een verwarmd zwembad gelegen in de Languedoc. De camping is omgeven door prachtige natuur en wordt doorkruist door een kleine rivier. Kies je kampeerplek in de zon of schaduw. De camping heeft voldoende schaduwplekken om lekker af te koelen. Er zijn 77 kampeerplekken beschikbaar en 4 huuraccommodaties (stacaravan en pod). De huuraccommodaties zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht. De kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen op camping le Galier. Er is een zwembad, kinderbad en een mooie buitenspeeltuin. Het zwembad is van mei tot en met eind september verwarmd en bij slecht weer overdekt. In de omgeving kan men paardrijden. Heb je een dag geen zin om te koken? Er is een restaurantje op de camping waar je lekker wat kan eten.

Natuurcamping le Galier in de Lozère

Deze camping ligt in de Languedoc, een prachtige regio in het zuiden van Frankrijk. De ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. Maak mooie wandelingen, fietstochten of een rit met een paard. Geniet van het eten en drinken in deze regio en bezoek leuke stadjes en dorpjes. St Alban is een dorpje wat op loopafstand van de camping ligt. Leuk om even doorheen te struinen of lekker wat te eten. Een vakantie op camping le Galier zal je niet snel vergeten.

Camping le Galier

Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Saint-Alban-sur-Limagnole
Route de Saint-Chély
48120 Saint-Alban-sur-Limagnole
+33 (0) 4 66 31 58 80
Engels, Frans
begin maart - eind september

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.