Camping La Clé des Champs in Luçon is een rustige gezinscamping gelegen op een boerderij in het zuiden van de Vendée in de Pays-de-la-Loire.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 27
Huuraccommodaties: 2

Camping La Clé des Champs

Camping La Clé des Champs in Luçon is een rustige gezinscamping gelegen op een boerderij in het zuiden van de Vendée in de Pays-de-la-Loire. Leuke activiteiten zoals ezelrijden en de boerderij verkennen. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen in de schaduw. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. In het zomerseizoen kunt u vanaf 8 uur ’s ochtends ontbijten met vers brood en croissants. Er is ook een kleine campingwinkel met lokale producten. Op camping La Clé des Champs worden er volop activiteiten georganiseerd. Elke dinsdagochtend wordt er bijvoorbeeld een tochtje gehouden in de kar van een tractor terwijl u de prachtige flora en fauna kunt bewonderen. Ook kunt u de boerderij bezoeken onder begeleiding van een gids. Of huur een ezel en maak een tochtje in de Marais Poitevin. Genoeg te doen dus!

Gezinscamping La Clé des Champs in de Vendée

Camping La Clé des Champs ligt in Luçon, een mooi stadje met de tuinen van Dumaine en de prachtige kathedraal die de stad ’s avonds verlicht. Als u van zeilen, kanoën of varen met een catamaran houdt dan ligt er een meer op 5 minuten van de camping. Vissen is hier ook toegestaan. Voor een gezellig dagje uit met het hele gezin gaat u naar Puy de Fou, een historisch attractiepark met spektakel, kastelen en veel historie. In Les Sables d’Olonne ligt een adembenemend strand voor een lekker lui dagje zonnen aan de kust.

We hebben een aantal opties voor Camping La Clé des Champs voor je op een rijtje gezet:

Camping La Clé des Champs

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Luçon

La Papotière Beugné l’Abbé, 85400 Luçon

0033 (0)2 51 56 29 06
Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.