Camping La Croix Saint Martin is een gastvrije familiecamping gelegen aan een kabbelende rivier op 3 kilometer van het stadscentrum in de Allier.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 72
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 260 m

Camping La Croix Saint Martin

Camping La Croix Saint Martin is een gastvrije familiecamping in het groene landschap van de Auvergne gelegen aan een kabbelende rivier op 3 kilometer van het stadscentrum en de thermen in de Allier. Liefhebbers van mountainbiken zijn elke dag te vinden op het grote bike park. De groene kampeerplaatsen zijn afgebakend en beschikken allen over schaduw, de een iets meer dan de ander. Voor campers is er een speciaal camperservicepunt. In de zomer kunt u op bestelling vers brood en croissants afhalen behalve op maandag. Pizza, frites en andere snacks zijn af te halen bij de bar. Tegenover camping La Croix Saint Martin ligt een grote ruimte speciaal voor mountainbikes met trialzones, bulten en een circuit voor BMX. Afkoelen doet u in het verwarmde zwembad. Kinderen van 5 tot 10 maken plezier in de Kids Club. De hele familie komt bij elkaar in de middag voor sportieve toernooien.

Kamperen in de Allier

In juli en augustus worden er begeleide kanotochten georganiseerd op de Ris of de Saint-Yorre. Camping La Croix Saint Martin is de ideale startplek om de omgeving te verkennen. Binnen een half uur bent u in het hart van de Montagne Bourbonnaise en op nog geen uur rijden bevindt u zich bij de vulkaan Auvergnat. In Vichy vindt u thermen, een park en mooie tuinen en een casino voor een gezellig avondje uit. Charroux is een van de mooiste stadjes van Frankrijk en mag niet ontbreken tijdens een vakantie in Frankrijk.

We hebben een aantal opties voor Camping La Croix Saint Martin voor je op een rijtje gezet:

Camping La Croix Saint Martin

Frankrijk Auvergne Allier Vichy

99 avenue des Graviers/Allée du cp, 03200 Abrest/Vichy

+33 (0)4 70 32 67 74
Duits, Engels, Frans
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.