Alle foto's

Domaine Bonneblond

Let op: adults only in juni en september!

Domaine Bonneblond is een minicamping in Saint-Desiré, een plaats in de Auvergne. Centraal gelegen op 69 hectare grond van Landgoed Bonneblond ligt de camping met een aantal ruime kampeerplekken. Deze camping is heel geschikt voor de kampeerder die van de natuur en rust houdt. Het is een plek waar jong en oud zich kunnen verwonderen over de ongereptheid en ruimte van het Franse platteland. De kleine camping Domaine Bonneblond heeft een nieuw sanitair gebouw met twee douches, twee toiletten en twee wastafels voor de dames en twee douches, twee toiletten, een urinoir en twee wastafels voor de heren. Alle wasbakken hebben warm en koud water en de douches zijn door middel van een drukknop te bedienen.

Veel waterplezier

In het midden van het terrein is een trampoline, een klimtoestel voor de kinderen en een vuurplaats voor zwoele zomeravonden om een kampvuur heen, voor een goed gesprekken en gezelligheid. Het meer op het landgoed is perfect voor veel waterplezier. Lekker zwemmen, vissen, op een luchtbedje dobberen of peddelen in het bootje behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook biedt camping Bonneblond een lekker ontbijt aan, met verse eieren van de kippen, iedere morgen vers stokbrood en croissants.

Charme camping in de Auvergne

Domain Bonneblond bevindt zich n het midden van Frankrijk, een sfeervol landgoed op 69 hectare grond. Bonneblond ligt in de plaats Saint-Désiré op zes kilometer afstand van het geografische middelpunt van Frankrijk, op slechts 7 uur rijden vanaf Breda en 20 minuten van de A71. De omgeving leent zich voor leuke uitstapje voor zowel jong en oud. De schitterende tuinen van Drulon, de steden Moulin, Vichy en Montluçon, wandelen en fietsen tussen de landerijen of in het grootste eikenbos van Europa maar ook Pretpark Le Pal, ontdekkingspark Vulcania of het Michelin museum zijn zeker ook de moeite waard om te bezoeken. Natuurlijk behoren ook de vele brocantes en markten op het programma, we adviseren u graag bij het maken van een keus in het vele aanbod.

Tarieven Domaine Bonneblond

Kampeerplaatsen op basis van 2 volwassenen + 1 auto of camper + kampeermiddel.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Domaine Bonneblond voor je op een rij gezet:

Domaine Bonneblond
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Allier Saint-Désiré

Lieu-dit Bonneblond, 03370 Saint-Désiré

Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe