De camping La Dune Bleue in Carcans is een camping aan het meer Lac d'Hourtin in de Gironde gelegen aan zee in de Nouvelle-Aquitaine.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 141
Huuraccommodaties: 120

Camping La Dune Bleue

De camping La Dune Bleue in Carcans is een camping aan het meer Lac d’Hourtin in de Gironde gelegen aan zee in de Nouvelle-Aquitaine. De camping in Zuid-Frankrijk aan de Atlantische-Oceaan en grenst aan het meer Lac d’Hourtin. De 3 sterren camping zet zich in om het milieu te respecteren door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, efficiënt met water om te gaan, afval te verminderen en het personeel te trainen in ecologisch gedrag. De camping beschikt over een zwembad, kinderclub, ontdekkingscursussen, fietsenverhuur en activiteiten voor zowel overdag als ’s avonds in het Origin’all Café. De animatie is alleen in juli en augustus. La Dune Bleue is de ideale camping voor natuur- en sportvakanties met familie of vrienden.

Camping La Dune Bleue

Frankrijk Aquitaine Gironde Carcans

Domaine de Bombannes, 33121 Carcans

+33 (0)5 57 70 12 12
Engels, Frans, Spaans

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.