Algemene gegevens

Staanplaatsen: 3
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 750 m

La Garnasette, voor wandelaars en smulpapen

Boerderij La Garnasette is een schitterende vakantieplek in de Auvergne, één van de mooiste en rustigste gebieden in Frankrijk, in het departement Haute-Loire in de omgeving van Le Puy. Camping La Garnasette is een kleine camping met drie kampeerplekjes, een kleine caravan, een ingerichte yurt en drie gastenkamers. De kampeerplaatsen zijn lekker ruim, net als de gastenkamers en de yurt (25 m²). Een verblijf op La Garnasette is ideaal voor hen die opzoek zijn naar ontspanning, goed eten, wandelen en stilte.

Vegetarische of vegan maaltijden

Op La Garnasette wordt veel aandacht besteed aan voeding. U krijgt een stevig ontbijt, biologisch brood, muesli, yoghurt, thee of koffie. U neemt een goedgevuld lunchpakket mee en na uw wandeltocht volgt het hoogtepunt: een fantastisch vegetarisch diner van biologische kwaliteit. U geniet van typische streekgerechten uit de Auvergne. Alle ingrediënten zijn verse streekproducten, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Met allerlei diëten kan rekening gehouden worden. Elke gast geniet hier van onze vegetarische, biologische keuken op basis van volpension.

Wandeltochten omgeving Rosières en Le Puy

La Garnasette ligt in een heel mooie rustige omgeving, net even buiten een gezellig dorpje met leuke terrasjes en niet ver van Le Puy-en-Velay. Een nog niet ontdekt vakantiegebied in Frankrijk met heel veel wandelmogelijkheden, waarvoor u kaartmateriaal e.d. van ons te leen krijgt. De middeleeuwse stad Le Puy, met de kathedraal, oude straatjes en bezienswaardigheden is zeker een bezoek waard. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een bezoek aan een biologische bakkerij, kaasmakerij of geitenboerderij.

We hebben een aantal opties voor Camping La Garnasette voor je op een rijtje gezet:

Camping La Garnasette

Frankrijk Auvergne Haute-Loire Rosières

La Garnasette, 43800 Rosières

+33 (0)4 71 57 40 96
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.