Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 28
Hoogte: 512 m

CosyCamp

Camping Camping CosyCamp in Chamalières-sur-Loire is een ecocamping met zwembad en wellness faciliteiten gelegen aan een rivier in de regio Auvergne. De camping is rustig gelegen op een 4 ha groot park in de buurt van Le Puy en Velay, aan de oever van de rivier de Loire met uitzicht op de ruïnes van het Château d’Artias. De camping biedt prachtig aangeklede Safari-lodges, boomhutten, authentieke tenten van hout en canvas, een zigeunercaravan en een luxe huisje. De camping beschikt over een overdekt- en buitenzwembad. Voor de kinderen is er een apart zwembad. U kunt op Camping Camping CosyCamp gebruik maken van de sauna, stoombad, infraroodsauna, zonnebank en ontspanningsruimte. Op Camping Camping CosyCamp zijn afhaalmaaltijden te verkrijgen, is er een brasserie, bar en een gezellig terras. Tevens zijn er een speeltuin met leuke speeltoestellen en tafeltennistafel. U kunt op de camping voetballen en een potje jeu de boules spelen. Camping Le CosyCamp verhuurt fietsen en mountainbikes.

Ecocamping in de Auvergne

In de omgeving van de camping zijn verschillende wandel- en fietspaden. De ecocamping Camping CosyCamp ligt op circa 300 m van de plaats Chamelières-sur-Loire en op circa 1 km van de restaurants en winkels. U kunt er activiteiten als tafeltennis, voetbal en jeu de boules ondernemen. En tegen betaling kun je vissen, paardrijden, fietsen en mountainbikes huren. De Haute Loire is een prachtige omgeving met veel lokale fauna et flora. Chamelières-sur-Loire is een pittoresk dorpje aan de oever van de Loire. U kunt te voet vanaf de camping dit leuk dorpje met haar Romeinse kerk (X11 eeuw) bezoeken. Het Loire dal tussen Chamalières en le Puy en Velay ligt een prachtig dal. U kunt er goed met de auto doorheen rijden, de trein nemen of wandelen. Tenslotte zijn er in de zomermaanden veel activiteiten zoals concerten, marktjes, rondleidingen en georganiseerde wandelingen.

CosyCamp

Frankrijk Auvergne Haute-Loire Chamalières-sur-Loire

Les Ribes, 43800 Chamalières-sur-Loire

0033 (0)4 71 03 91 12
Duits, Engels, Frans
mei - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.