Alle foto's

Camping La Serre

Corinne en Patrick verwelkomen u op de sfeervolle kleine boerderijcamping Domaine de la Serre in Aigues-Vives (Ariège) in het hart van Kartharenland in de Midi-Pyreneeën. De camping beschikt over een omheind zwembad, ruim opgezet kampeerterrein en een gigantische speeltuin. Camping Domaine de la Serre is een familiecamping met 48 kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper op afgebakende en schaduwrijke plaatsen. Op de camping kunt u verschillende accommodaties huren, zoals een boomhut, woodlodge en verschillende mobilhomes.

Rustige camping in de Ariège

Zowel overdag als ’s avonds is het rustig op Camping Domaine de la Serre. Gezinsleven, stille nachten, comfort, netheid en respect voor iedereen is gegarandeerd. Iedereen kan gebruik maken van de speeltuin met voetbalveld, volleybalveld, mountainbike tracks, badminton, houten spellen voor alle leeftijden en overdekte binnenplaats voor voetbal en pingpong. De eigenaren zetten zich in voor ecotoerisme en een persoonlijke service. Een verblijf op camping la Serre in Aigues-Vives is ideaal voor kinderen en natuurliefhebbers. Maak kennis met de beschermde vogels en de vlinder tuin op de camping.

Middeleeuwse dorpen en buitenactiviteiten

De camping ligt in de buurt van het van het middeleeuwse Bastide van Mirepoix (11 km), een van de Mooiste Dorpen van Frankrijk Camon (8 km), het meer van Montbel (5 km), de Katharen kastelen van Montsegur en Roquefixade (12 en 15 km), de grot kerk van Vals (15 km) en de voie verte (Greenways) (3 km). Bezoek de prehistorische grotten van Niaux en Mas d’Azil, Romaanse kerken, kastelen Foix, Puivert, Prehistoric Art Park, Forges de Pyrene. In de omgeving kunt u boom klimmen, canyoning, wandelen, fietsen enz.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Eco-Camping & Glamping La Serre voor je op een rij gezet:

Eco-Camping & Glamping La Serre
Frankrijk Occitanië Ariège Aigues-Vives

5 Chemin de la Serre, 09600 Aigues-Vives

Engels, Frans

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe