Algemene gegevens

Staanplaatsen: 240
Huuraccommodaties: 10

Camping La Sousta

Camping La Sousta is een fijne familiecamping gelegen in Remoulins in Gard in de Languedoc-Roussillon. Deze camping ligt in een prachtig natuurgebied waar u alle kanten op kunt. Een zeer geschikte kampeerbestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen met kinderen. De camping heeft ruime kampeerplaatsen en een aantal mooie huuraccommodaties. Daarnaast is er een mooi zwembad en worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd in het hoogseizoen voor jong en oud.

Camping La Sousta

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Remoulins

28 Avenue du Pont du Gard, 30210 Remoulins

+33 04 66 37 12 80
Engels, Frans
half maart - eind oktober

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Camping dichtbij de Pont du Gard

    De camping ligt op 5 minuten lopen van de ingang van t terrein behorende bij de Pont du Gard. Leuke plekken met genoeg sanitair. Het is wel allemaal gedateerd maar is wel fris. Niet aan te raden om je caravan/tent zo dicht mogelijk aan de oever van de rivier te plaatsen hoewel een prachtig uitzicht, er staat daar altijd wind en kost je je luifel , beter is t om een plekje te zoeken in t bos. Rivier is ondiep. Brood moet je bestellen en er is een zwembad. Pont du Gard heeft aan de andere oever een uitgebreid wandel gebied (park met geschiedenis) en een hal alwaar je kunt eten en souvenirs kunt aanschaffen. Pont du Gard zelf kun je aan weerszijden van de rivier bekijken.

    Gereisd met vrienden in augustus in 2016.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.