Meer foto's

Camping L’Aiguille Creuse

Camping L’Aiguille Creuse is een kleinschalige gemoedelijke 4 sterren familiecamping gelegen tussen Étretat en Fécamp in Normandië. Rust staat hoog in het vaandel, u geniet in alle rust van uw vakantie zonder animatie noch overdag noch ’s avonds. Het overdekte en verwarmde zwembad, de tennisbaan en de jeu de boulesbaan bieden urenlang plezier aan groot en klein. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze zich uit kunnen leven. Een echte sportliefhebber? Speel samen met de buren een wedstrijd volleybal of organiseer een klein tennistoernooi met de hele familie op camping L’Aiguille Creuse. De camping L’Aiguille Creuse is dan ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Vakantie in Normandië

Camping L’Aiguille Creuse is een uitstekend startpunt om de Côte d’Albâtre te ontdekken of de GR21 te bewandelen en de schoonheden van Frankrijk te bewonderen. Cultuurliefhebbers bezoeken de vele abdijen in de buurt, de kastelen en de musea. Breng een bezoek aan la Ferme aux Escargots, een slakkenboerderij, waar u leert hoe slakken worden geteeld. Proeven hoort er natuurlijk ook bij! In Normandië wordt het meeste linnen geproduceerd in Frankrijk. In La Vitrine du Lin kunt u alles te weten komen over deze ambacht.

Overige information van deze accommodatie

Camping Sunêlia L’Aiguille Creuse
Frankrijk Normandië Seine-Maritime Les Loges

24 residence de L’Aiguille Creuse, 76790 Les Loges

Duits, Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe