Camping Latapie

Camping Latapie is een rustieke gezinscamping in Vazerac met 50 ruime plaatsen op een rustig gelegen parkachtig terrein van 8 ha met veel bloemen en voorzien van alle comfort. Op camping Latapie ervaart u kamperen zoals het bedoeld is. Het terrein van de kleine camping Latapie biedt de kinderen enorm veel ruimte om te spelen. Op de camping is geen enkele vorm van verhuur, campers zijn niet toegestaan, wel kleine kampeerbussen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, er is modern en schoon sanitair met altijd warm water, een ruim zwembad met peutergedeelte, een restaurant, een vismeertje en diverse speeltoestellen. Zie de uitgebreide campingwebsite met fotopagina voor meer informatie over de camping en de omgeving.

Rustige familiecamping

In het hart van de Tarn-et-Garonne bent u van harte welkom op camping Latapie, midden van de natuur, in een kleurrijke omgeving en gevarieerde landschappen. Rustige familiecamping op 7 hectare, omheind en omzoomd met bomen, weg van het lawaai van de steden, op een site bevorderlijk voor ontspanning en rust.

Natuurcamping in de Tarn-et-Garonne

Camping Latapie ligt in het midden van Zuid-West Frankrijk, 60 km boven Toulouse, in het mooie departement de Tarn-et-Garonne, regio Midi-Pyrénées op circa 1050 km van Utrecht. Het gebied kenmerkt zich als een verrassend mozaïek van hellingen, laagvlaktes, terrassen, kalksteenplateaus en ravijnen van kalksteen doorkruist door grote rivieren. In dit departement is voornamelijk landbouw en fruitteelt. In de zomer staat het landschap dan ook vol met zonnebloemvelden, maïs en tarwe op kleine percelen, afgewisseld met vele boomgaarden, waardoor het geheel een mooie lappendeken is. Dit gebied staat dan ook bekend om het grote aanbod groente en fruit wat er vandaan komt. De meloenen uit deze streek zijn heerlijk zoet van smaak. Daarnaast kent de streek ook producten als gevogelte en heerlijke wijnen. Deze streekproducten kunt u natuurlijk terugvinden op de vele weekmarkten die het departement rijk is. Ook de diverse wijncaves in het gebied zijn een bezoek waard. Het leven is hier goed. Lees meer op de website van Latapie onder het tabje omgeving.

Overige information van deze accommodatie

Camping Latapie
Frankrijk Occitanië Tarn-et-Garonne Vazerac

Lieu Dit Latapie, 82220 Vazerac

Duits, Engels, Frans, Nederlands
juni - september

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Heerlijke kleine camping

    Heerlijke kleine camping, van alle gemakken voorzien. Goed sanitair, een fijn zwembad, heerlijke keuken, fijn terras, super riante plaatsen, vers broodservice. En natuurlijk een geweldige gastvrouw en -heer!

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe