Alle foto's

Camping Garganvilland

Camping Garganvilland in Garganvillar is een familiecamping te midden van de natuur in het mediterrane klimaat in de Tarn-et-Garonne in de Midi-Pyrénées. Geniet van de rust en de natuur en verblijf in een van de ingerichte tenten die u het glampinggevoel geven.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor groepen tot en met zes personen. De plaatsen liggen niet te dicht bij het centrum van de camping zodat u optimaal van uw rust kunt genieten. Het kampeerterrein is groen en de plaatsen worden afgebakend door bomen en hagen. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een luxe ingerichte tent of in een comfortabele mobilhome. De camping beschikt over een restaurant waar heerlijke lokale gerechten worden bereid. In de bar kunt u gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding.

Er is volop wat te beleven op camping Garganvilland. Uren waterplezier in het zwembad met waterglijbaan. Ook kan er gevist worden in het privémeer op de camping. Er zijn drie pony’s op de camping waarop kinderen een ritje kunnen maken. Voor de sportliefhebber is er een volleybalveld, badmintonbaan, tafeltennis en een jeu de boulesbaan. Bij de bar kunt u verschillende familiegezelschapsspellen huren.

Familiecamping Garganvilland

De rivier de Garonne ligt op enkele kilometer van camping Garganvilland. Hier kunt u prachtige kanotochten maken en de schitterende natuur ontdekken. In de zomer zijn er in de buurt van de camping verschillende gezellige festiviteiten en evenementen, zoals het knoflookfeest in Beaumont-de-Lomagne, het wijnfeest in Saint-Sardos en het lichtspektakel in Valence d’Agen. Een ideale regio voor iedereen die houdt van wandelen, de natuur, gastronomie en cultuur.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Flower Camping Garganvilland voor je op een rij gezet:

Flower Camping Garganvilland
Frankrijk Occitanië Tarn-et-Garonne Garganvillar

Quartier “Les Escounouillats”, 2315 route d’Angeville, 82100 Garganvillar

Duits, Engels, Frans
half april - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe