Alle foto's

Camping Le Faillal in Tarn-et-Garonne

Camping Le Faillal in Montpezat-de-Quercy is een familiecamping gebouwd op terrassen in de Tarn-et-Garonne in de Midi-Pyrénées. Een perfecte camping voor als u vakantie wilt vieren in Frankrijk of als u op doorreis bent.

De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en liggen op een kampeerterrein van 2,5 hectare. De plaatsen liggen afgescheiden van de huuraccommodaties en zijn ruim. Een gedeelte van de plekken en sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. De camping verhuurt ook gîtes en chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een kleine campingwinkel en een broodservice tijdens het seizoen.

Het gemeentezwembad is in de zomermaanden geopend en beschikt over een peuterbadje voor de kleintjes. U kunt tennissen en basketballen op camping Le Faillal. Verder is er een minigolf, tafeltennis, jeu de boules en een speeltuin voor de kinderen. Tijdens de zomer worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen alswel voor volwassenen in de avond.

Wandelen in de Tarn-et-Garonne bij Le Faillal

Rondom camping Le Faillal is het heerlijk wandelen en fietsen. Fietsen zijn te huur op de camping zelf. Op 3 kilometer bevindt zich een rivier en op 6 kilometer een meer waar u goed kunt vissen. Een 18-hole golfbaan ligt in Roucous en ook paardrijden is mogelijk in de Tarn-et-Garonne. Altijd al eens willen kanoën of kajakken? Ga dan naar Saint Antonin, op zo’n 30 kilometer rijden van de camping.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Le Faillal bij één van onze boekingspartners:

Camping Le Faillal
Frankrijk Occitanië Tarn-et-Garonne Montpezat-de-Quercy

82270 Montpezat-de-Quercy

Engels, Frans, Spaans
half april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe