Meer foto's

Camping Côte de Fumel

Camping Côte de Fumel in Valeilles is een kleine camping met zwembad van Nederlandse eigenaren. Hier is genoeg ruimte en rust voor een heerlijke vakantie met alleen volwassenen. De kampeerplaatsen zijn ruim en vlak. Er zijn 3 verharde plekken geschikt voor camper of caravan en diverse plekken verspreidt over het terrein waar u uw tent of caravan kunt plaatsen. Er is een nieuw fraai sanitair blok. Wilt u liever een iets luxer verblijf dan is er bovenaan het terrein een houten tuinhuis voor 2 personen veel privacy en comfort. Daarnaast zijn er nog 2 stenen gites. Op het terrein zijn diverse zitjes waar u kunt internetten, een boek lezen of lekker wegdommelen in een van de hangmatten. Twee keer in de week kunt u met andere gasten samen eten tijdens de table d’hôtes.

Kleine camping in de Tarn-et-Garonne

Côte de Fumel’ is rustig gelegen in een fraai heuvellandschap met mooi gelegen dorpen, kerken en landhuizen, die vaak gesitueerd zijn op hoog uitstekende punten. U kunt vanuit ‘Côte de Fumel’ vele kanten op wandelen: zo maar, via uitgezette routes of langs randonnée 652. De omgeving is ook uitermate geschikt om (electrisch) te fietsen. in onze info hoek vind u een map met vele wandel en fietsroutes.Het domaine ligt precies tussen het Cahors-wijngebied in het oosten en het begin van de Bordeaux-wijnstreek in het westen. Een bezoek aan een paar grotten is de moeite waard. Een keer in de week is er een gezellige avond in de nabije omgeving waar een Marche Gourmand wordt gehouden. Met veel Fransen en andere toeristen neemt u plaats aan lange tafels en kunt u genieten van de muziek en het lokale eten uit de diverse kraampjes.

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en rijzen? Boek nu!

Côte de Fumel
Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn-et-Garonne Valeilles

Lieu-dit Côte de Fumel, 82150 Valeilles

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe