Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 150 m

Camping Côte de Fumel

Camping Côte de Fumel in Valeilles is een kleine camping met zwembad van Nederlandse eigenaren. Hier is genoeg ruimte en rust voor een heerlijke vakantie met zijn tweeën of met het hele gezin. De kampeerplaatsen zijn ruim en vlak. Er zijn 2 verharde plekken geschikt voor camper of caravan en diverse plekken verspreidt over het terrein waar u uw tent of caravan kunt plaatsen. Er is een nieuw fraai sanitair blok. Wilt u liever iets luxer kamperen dan is er bovenaan het terrein een houten tuinhuis voor 2 personen met buitenkeuken en veel privacy. Er bestaat de mogelijkheid om daar een tentje bij te plaatsen. Op het terrein zijn diverse zitjes waar u kunt internetten, een boek lezen of lekker wegdommelen in een van de hangmatten. Twee keer in de week kunt u met andere gasten samen eten tijdens de table d’hôtes.

Kamperen in de Tarn-et-Garonne

Côte de Fumel’ is rustig gelegen in een fraai heuvellandschap met mooi gelegen dorpen, kerken en landhuizen, die vaak gesitueerd zijn op hoog uitstekende punten. U kunt vanuit ‘Côte de Fumel’ vele kanten op wandelen: zo maar, via uitgezette routes of langs randonnée 652. Er zijn voldoende leuke activiteiten met kinderen in de omgeving te doen. Het domaine ligt precies tussen het Cahors-wijngebied in het oosten en het begin van de Bordeaux-wijnstreek in het westen. Een bezoek aan een paar grotten is de moeite waard. Een keer in de week is er een gezellige avond in de nabije omgeving waar een Marche Gourmand wordt gehouden. Met veel Fransen en andere toeristen neemt u plaats aan lange tafels en kunt u genieten van de muziek en het lokale eten uit de diverse kraampjes.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Côte de Fumel bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €20 per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Kind tot 7 jaar €3 €3 €3 per dag
Huisdier €1 €1 €1 per dag
Gîte Tournesol 4 pers. €427 €427 €595 per week
Gîte Vannerie 2/5 pers. €427 €427 €595 per week
Chalet Jardinerie 2 pers. €252 €252 €300 per week

Camping Côte de Fumel

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn-et-Garonne Valeilles

Lieu-dit Côte de Fumel
82150 Valeilles

+33 (0) 97 02 41 90 3
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
eind april - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.